ERZURUM / YAKUTİYE - Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu

Nis

Okulumuzda öğretmen, veli ve öğrencilerin katılımlarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı yapıldı.  Bu kutlu günü çeşitli etkinlikler ile kutlayan öğrencilerimiz mutlu bir geçirdiler. Yapılan etkinlikler veliler tarafından ilgilye izlendi. Bizlere bu günü armağan eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı ve sevgiyle anar. Büyük Türk Milletinin bağımsızlığı ve özgürlüğü yolunda hayatını kaybeden Gazilerimiz ve  Şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz.

Şbt

Bakanlığımız 2023/2024 Eğitim Öğretim yılına ilişkin 2023/8 sayılı Genelgelerinin 7. maddesi kapsamında derlenen Yüz Yüze 100 Oyun kapsamında öğrencilerin bilişsel, duyuşsal, psikomotor, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacağı düşünülen 2024 Yılı farkındalık Oluşturabilecek Çocuk Oyunları etkinlikleri okulumuzda uygulanmaya devam ediliyor. Çalışmalarından dolayı Anaokulu (A) şubesi öğretmeni Ayşenur ÜZÜM  ve  Anaokulu (B) şubesi öğretmeni Büşra ŞAHİN'e çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu (D) şubesi öğrencileri bu hafta Dilimizin Zenginlikleri Projesinde  ozanımız " Aşık Veysel " temalı etkinlikler gerçekleştirdiler. Okul Öncesi (D) şubesi öğretmeni Fazilet ÖZDURMUŞ'a  ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu öğrencilerinin Değerlerimizi Anlama ve Farkındalık etkinlikleri kapsamında yaptıkları çalışmalar veli, öğretmen ve öğrencilerin katılımları ile yapıldı. Çalışmalarından dolayı emeği geçen öğretmen , veli ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma günü ile ilgili okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince yangın söndürme ve bina tahliye tatbikatları yapıldı. Yetkili kişilerce öğrencilerimize Sivil Savunmanın önemi konusunda bilgiler verildi.

Ock

Bakanlığımızca okullarda öğretim programlarının yanında öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler ile ilgili olarak düzenlenen , dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda oluşturulan etkinlik planı doğrultusunda çeşitli çalışmalar yapılmıştır. Yapılan etkinliklerle eğlenceli vakit geçiren öğrencilerimiz dönem sonu bol bol eğlenme ve güzel vakit geçirme ortamı buldular.

Öğrenciler bu etkinliklere bir sorumluluk üstlenerek, ürün ortaya koyarak veya performans sergileyerek katılım sağlamışlardır.

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginleri Projesi" kapsamında Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu öğrenci ve velilerin katılımları ile etkinlikler düzenlendi. Öğrencilerde söz varlığını zenginleştirme, dilimizi iyi kullanma ve düşünce dünyasını geliştirilmesi amaçlanan etkinliklerde velilerin katılımları ile renkli görüntüler oluştu.

Ara

Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu öğrencileri 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününü çeşitli etkinliklerle kutladılar.

Ara

Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu (A) şubesi öğretmeni Ayşe Nur ÜZÜM ve öğrencileri tarafından çeşitli etkinlikler yapıldı. Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. yıl etkinlikleri 10 Kasım ATATÜRK'ü Anma Prgramı ve Öğretmenler günü ile ilgili yapılan etkinliklerde görev alan öğretmenimiz Ayşe Nur ÜZÜM, öğrenciler ve velilerine teşekkür ederiz.

Kas

Maraşel Fevzi Çakmak Anaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı yapıldı. Kutlama programı öğretmen, öğrenci ve velilerimizin çeşitli etkinlikleri ile yapıldı. Programda emeği geçen herkese okul idaresi olarak teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Anaokulu öğrencileri yapmış oldukları 10 Kasım ATATÜRK'ü Anma programı ile Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümünün 85. yılında andılar.  Atamıza özlem içeren ifadelerde bulunan öğrencilerde duygu dolu anlar yaşandı.

Kas

Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. Yılını sevinç, neşe ve coşku içerisinde kutladı.